Aktiviteter nära dig

OM OSS

Välkommen till Linkapp! Vi är en banbrytande plattform som brinner för att skapa meningsfulla möten och främja gemenskap. Genom vår intuitiva app strävar vi efter att göra det enklare än någonsin att hitta och delta i spännande aktiviteter tillsammans med likasinnade människor.

På Linkapp tror vi på kraften av social interaktion och äventyr. Vi tror att livet blir rikare när vi delar upplevelser med andra. Därför har vi skapat en dynamisk plattform som kopplar samman människor med gemensamma intressen och hobbies.

Aktiviteter med andra
Linkapp Aktiviteter

VÅR VISION

Vår vision är att erbjuda en unik upplevelse för våra användare genom att ge dem verktygen att hitta och ansluta med likasinnade människor. Vi tror på att aktiviteter och gemenskap kan skapa minnesvärda ögonblick och berika våra liv på många olika sätt.

Koppla samman människor med samma intressen

Vi strävar efter att skapa en plattform där människor kan hitta och ansluta till andra med liknande intressen. Genom att koppla samman människor på ett enkelt och effektivt sätt skapar vi möjligheter för meningsfulla möten och gemensamma aktiviteter.

Göra aktiviteter i städer mer tillgängligt

Vi vill göra stadens aktiviteter mer tillgängliga för alla. Genom vår plattform kan människor enkelt upptäcka och delta i olika aktiviteter som erbjuds i deras närområde. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och levande stadskultur för alla att njuta av.

Förenkla föreningsliv

Vi vill underlätta för föreningar att organisera och marknadsföra sina aktiviteter. Genom vår plattform kan föreningar enkelt nå ut till en bredare publik och samtidigt hantera och kommunicera med sina medlemmar mer effektivt. Vi vill bidra till ett levande föreningsliv där människor kan engagera sig och ta del av olika intresseområden.

Minska utanförskap

år vision är att minska utanförskap genom att skapa en gemenskap där människor kan hitta samhörighet och delta i meningsfulla aktiviteter tillsammans. Genom att främja gemenskap, inkludering och delaktighet strävar vi efter att skapa en plattform där alla känner sig välkomna och accepterade.

"

En plattform för att koppla samman människor, främja aktiviteter och skapa starka gemenskaper.

Linkapp Aktiviteter

vår lösning

Linkapp löser flera viktiga problem och behov för användare. Vi tillhandahåller en digital plattform där ett brett utbud av aktiviteter blir tillgängliga på ett ställe. Genom att möjliggöra realtidsvisning av användarnas tillgänglighet och aktiviteter skapar vi en ökad tillgänglighet och enkelhet i att hitta likasinnade att delta i aktiviteter med. Vi strävar också efter att uppmuntra till en aktiv livsstil genom att erbjuda en plattform som fokuserar på fysiska träffar och aktiviteter.

Våra engagerande funktioner i appen inspirerar användarna att ta steget och faktiskt hitta på saker samt välja en aktiv livsstil. Genom att användare kan filtrera andra användare baserat på intressen, skapar vi möjligheter att koppla samman likasinnade och skapa meningsfulla möten. På Linkapp är vår vision att koppla samman människor med samma intressen, göra aktiviteter mer tillgängliga, förenkla föreningsliv och minska utanförskap.

Hitta aktiviteter idag

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.