Linkapp är en digital plattform som syftar till att koppla samman människor med liknande intressen och underlätta möjligheten att delta i olika aktiviteter och träffas i verkliga livet. Genom Linkapp kan användare söka, skapa och delta i olika aktiviteter i sin stad och möta andra människor med samma intressen. Det kan vara allt från sportaktiviteter och kulturella evenemang till hobbygrupper och sociala sammankomster. Linkapp skapar en enkel och interaktiv upplevelse där användare kan hitta och ansluta till aktiviteter som passar deras intressen och scheman. Upptäck möjligheterna med Linkapp och ta del av en gemenskap som inspirerar till nya upplevelser och meningsfulla möten.

Linkapp är en kostnadsfri plattform som är tillgänglig för alla användare att utforska och delta i olika aktiviteter. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillgänglig gemenskap för alla. Samtidigt erbjuder vi även premium-funktioner för dem som vill ta sin upplevelse till nästa nivå. Med Linkapp Premium kan du njuta av extra förmåner och förbättrade funktioner som gör det ännu enklare att hitta och delta i aktiviteter som passar just dina intressen och preferenser. Utforska alla möjligheter med Linkapp, oavsett om du väljer att använda den kostnadsfria versionen eller väljer att uppgradera till Premium för en ännu mer skräddarsydd och förstärkt upplevelse

Linkapp är för närvarande tillgängligt i Sverige och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till den svenska marknaden. Men våra ambitioner sträcker sig långt bortom landsgränserna. Vi har spännande planer på att expandera och erbjuda Linkapp till användare över hela världen. Vi tror på att skapa en global gemenskap av människor som delar samma intressen och passioner, och vi arbetar hårt för att förverkliga denna vision. Så oavsett var du befinner dig i världen, håll utkik för framtida nyheter om Linkapps expansion och se fram emot att vara en del av vår växande internationella gemenskap.

Linkapp Premium är vår exklusiva medlemskapsoption som erbjuder en förstklassig upplevelse för våra användare. Genom att uppgradera till Premium får du tillgång till en rad förmåner och funktioner som förbättrar din Linkapp-upplevelse. Njut av avancerade filtreringsalternativ, prioriterad synlighet för dina aktiviteter, tillgång till vårt privata forum, specialinbjudningar till evenemang och mycket mer. Med Linkapp Premium tar du din interaktion och uppkoppling med andra användare till en helt ny nivå. Upplev en enklare och mer engagerande användarupplevelse genom att välja vårt Premium-medlemskap.

På Linkapp kan du enkelt hitta aktiviteter genom att utforska flödet, använda sökfunktionen eller bläddra bland olika kategorier och intressen. Dessutom kan du se aktiviteterna på kartan för att få en visuell översikt av var de äger rum. Kartfunktionen gör det enkelt att hitta aktiviteter i ditt närområde eller i specifika platser där du är intresserad av att delta.

Absolut! Som användare av Linkapp kan du enkelt skapa och planera dina egna aktiviteter. Lägg till detaljer som titel, beskrivning, datum, tid och plats för att locka intresserade deltagare. På så sätt kan du bjuda in andra att delta i dina aktiviteter och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans.

För att ansluta till en aktivitet på Linkapp kan du klicka på aktivitetskortet för att se mer information och detaljer. Om du är intresserad av att delta kan du skicka en förfrågan eller anmäla ditt intresse direkt till arrangören. Genom att kommunicera och samarbeta med andra deltagare kan du enkelt ansluta till de aktiviteter som du är intresserad av och vara en del av Linkapp-communityn.

Genom att uppgradera till Premium på Linkapp får du tillgång till en rad exklusiva fördelar. Du kan fastnåla dina aktiviteter högst upp i flödet för att öka chansen att hitta deltagare. Dessutom får du en framträdande profil med unik design och markeringar som skiljer sig från gratis användare. Premium-medlemskapet ger också tillgång till en privat forum där du kan dela idéer och bidra till framtida utveckling av appen.

För att uppgradera till Premium på Linkapp behöver du bara följa några enkla steg. Gå till avsnittet “Mer” i appen och välj “Uppgradera till Premium”. Där kommer du att ha möjlighet att välja mellan olika premium-paket, såsom månadsplan, halvårsplan eller årsplan. Välj det paket som passar dig bäst och följ instruktionerna för att slutföra uppgraderingen. När uppgraderingen är klar får du omedelbar tillgång till alla Premium-funktioner och förmåner.

För att använda chatten på Linkapp behöver du bara gå till den relevanta avsnittet i appen. I chatten kan du skicka och ta emot meddelanden från andra användare för att planera och diskutera aktiviteter.

Ja, chatten och forumet på Linkapp modereras för att säkerställa en positiv och respektfull miljö för alla användare. Vi har regler och riktlinjer som alla användare förväntas följa. Olämpligt beteende eller innehåll kan rapporteras och åtgärdas av vårt moderatorteam. Vi strävar efter att skapa en trygg och trevlig plats för användare att interagera och dela sina idéer och intressen.

Communitygrupper på Linkapp är virtuella mötesplatser där användare med liknande intressen kan samlas och interagera. Du kan söka efter olika grupper baserat på dina intressen och inta en aktiv roll i de diskussioner och aktiviteter som äger rum inom gruppen. Du kan också skapa egna communitygrupper och bjuda in andra användare att delta.

Absolut! Du kan vara medlem i flera communitygrupper samtidigt på Linkapp. Det ger dig möjligheten att ansluta till olika grupper som intresserar dig och delta i olika diskussioner och aktiviteter. Det ger dig en chans att bredda ditt nätverk och interagera med människor som delar dina intressen. Du kan hantera dina communitygruppsinställningar och välja vilka grupper du vill vara aktiv i.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.