Upptäck fördelarna med Premium!

Ta din Linkapp-upplevelse till nästa nivå med Linkapp Premium. Njut av exklusiva förmåner, som tidig tillgång till aktiviteter, premiumfunktioner och förtur till spännande evenemang. Upplev en ännu mer givande och anpassad användarupplevelse med vårt premiummedlemskap. 

Premium Linkapp
Premium Linkapp

Premium Funktioner

Vi på Linkapp är dedikerade att ständigt förbättra våra premiumfunktioner för att ge dig en ännu bättre användarupplevelse och mer valuta för pengarna. Vi strävar efter att leverera kontinuerliga uppdateringar och nya spännande funktioner exklusivt för våra Premium-användare. 

fastnåla aktiviteter

CONNECTA MYCKET FORTARE!

Stick ut i mängden genom att fastnåla dina aktiviteter högst upp i flödet. Det ger dig en större synlighet och ökar chansen att hitta deltagare till dina planerade aktiviteter. Ta kontroll över din aktivitetsupplevelse och maximera möjligheterna att ansluta med likasinnade

UNIK DESIGN

NJUT AV EXTRA SYNLIGHET!

Din profil kommer att synas på kartan med en unik och utstickande design som skiljer sig från gratis användare. Dessutom kommer ditt swipe-kort att vara markerat för att locka mer uppmärksamhet. För att ytterligare framhäva din status som Premium-användare kommer din profil att visas med en stjärna över din profilbild

BJUD IN FLERA!

BJUD IN FLERA MED SAMMA INTRESSEN!

Med vår “BJUD IN FLERA” funktion kan du skicka massinbjudningar till personer som är tillgängliga och delar samma intresse som din skapade aktivitet. Maximera dina chanser att hitta engagerade deltagare genom att enkelt nå ut till en bredare publik.

ANNONSFRI UPPLEVELSE!

INGA ANNONSER I APPEN!

Med Premium kan du njuta av en helt annonsfri upplevelse. Slipp annonser och fokusera helt på att utforska aktiviteter, skapa anslutningar och få ut det mesta av Linkapp. Med Linkapp Premium får du en ren och oströrd användarupplevelse där du kan upptäcka och delta i aktiviteter utan distraktioner.

PREMIUM FORUM

DELA IDÉER PÅ FRAMTIDA UTVECKLING!

Som Premium-användare får du exklusiv tillgång till vårt privata forum. Här kan du dela dina idéer och synpunkter på framtida utveckling av appen. Skapa din egen lilla community av engagerade användare och bidra direkt till Linkapps fortsatta tillväxt och förbättringar. 

SUPPORT OSS!

TILLSAMMANS GÖR VI LINKAPP BÄTTRE!

Genom att bli en Linkapp Premium-användare bidrar du direkt till finansieringen av framtida utveckling och förbättringar av appen. Ditt stöd hjälper oss att fortsätta skapa en bättre och mer användarvänlig plattform för alla. Upplev fördelarna med Linkapp Premium samtidigt som du spelar en aktiv roll i att forma Linkapps framtid.

INBJUDAN TILL EVENT!

SPECIAL INBJUDAN TILL FRAMTIDA EVENT.

Som en stolt Linkapp Premium-användare får du privilegiet att ta emot speciella inbjudningar till våra exklusiva Linkapp-event. Upplev unika och minnesvärda aktiviteter. Få tillgång till speciella evenemang, workshops och möten som skapas av oss för att ge dig en extra dimension av spännande upplevelser.

VÄLJ DITT PREMIUM-PAKET!

Välj det premium-paket som passar dig bäst och ta del av alla fördelar som Linkapp har att erbjuda.

GRUND

Njut av alla premiumfunktioner i en
bekväm månadsplan.

49 KR

PER MÅNAD

PLUS

Få tillgång till alla funktioner i en förmånlig halvårsplan.

239 KR

PER HALVÅR

GULD

Upplev alla funktioner i ett årligt plan och få maximal valuta för pengarna

449 KR

PER ÅR

Linkapp Aktiviteter

kom igång med premium!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.